Lehdistö

HYPOXI® on innovatiivinen, luonnollinen ja tehokas menetelmä kohdennettuun rasvanpolttoon.

HYPOXIn teho perustuu kevyen liikunnan ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmään. HYPOXI-menetelmä vilkastuttaa verenkiertoa ongelma-alueilla, jonka johdosta keho käyttää tehokkaammin näiden alueiden rasvaa hyödyksi. HYPOXIn avulla rasvaa palaa 3-4 kertaa enemmän ongelma-alueilta, normaaliin liikuntaan tai laihdutukseen verrattuna.

HYPOXIn on kehittänyt Itävaltalainen urheilufysiologian lääkäri, Norbert Egger ja ensimmäinen HYPOXI-laite, HYPOXI-Trainer lanseerattiin vuonna 1998. Menetelmä on patentoitu ja on käytössä yli 40:ssä eri maassa. Käyttäjiä on vuosittain satoja tuhansia.

HYPOXI-laitteita on neljä erilaista, jotka optimoivat rasvanpolton tietylle alueelle: alavartaloon tai keskivartaloon. HYPOXI kiinteyttää myös ihoa ja vähentää selluliittia.

Rasvanpolttotarkoituksen lisäksi HYPOXIa käytetään huippu-urheilussa nopeuttamaan palautumista ja suorituskyvyn nostamiseen. Useilla olympia-tason joukkueilla on omat laitteet käytössä. HYPOXI nopeuttaa myös kuntoutusta leikkausten jälkeen.

Lehdistötiedotteet

Kuvapankki

Kuvat ovat tarkoitettu lehdistön käyttöön HYPOXIa käsittelevissä toimituksellisisssa artikkeleissa.
Kuvaa klikkaamalla avautuu hi-res jpg-kuva.

Hpxi_1108_thumb Hpxi_0014_thumb Hpxi_0146_thumb Hpxi_0178_thumb Hpxi_0255_thumb Hpxi_0692_thumb Hpxi_0801_thumb Hpxi_0895_thumb Hpxi_0976_thumb 4units_HYPOXI_thumb

Lisätietoja:

HYPOXI Nordic Oy Ab
Anna-Lena Majurin
a.majurin@hypoxi.fi
Puh. 040 768 0143