HYPOXI® rasvanpoltto miehille

rasvanpoltto miehille 1HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

HYPOXI sopii erinomaisesti miehille. Miesten yleisin ongelma-alue on vyötärön- ja vatsanseutu sekä kyljet; noin 95% miehistä varastoi kehon ylimääräiset rasvakertymät tälle alueelle.

Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vaan myös terveysriski. Vyötärölinjan tarkkailu on siksi hyödyllistä myös terveydellisistä syistä.

HYPOXI-Vacunaut-laite on nimenomaan kehitetty keskivartalon rasvakertymien poistamiseen. Vacunaut-laitteessa kävellään reippaasti 30 minuuttia juoksumatolla ja samalla laite kohdistaa ongelma-alueelle vaihtelevaa yli- ja alipainetta erityisvalmisteisen ilmatiiviin puvun kautta.

HYPOXI-Vacunaut muokkaa keskivartaloa ja kylkiä tehokkaasti ja tulokset näkyvät nopeasti. Vacunautilla voi hyvin korvata aerobisen harjoituskerran! Mikäli syke ja kunto antavat periksi, Vacunaut-laitteessa voi myös juosta.

Vacunaut tehoaa myös kylkiin

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon HYPOXI-ohjaajan kanssa. Konsultaatiossa kartoitetaan yksilöllisesti tavoitteet ja mahdollisen jakson pituus. Konsultaatio sisältää laitekokeilun.

rasvanpoltto miehille 2Mitä HYPOXI-treeni minulta vaatii?

Parhaat tulokset saavutat kun:

  • Käyt HYPOXIssa 3 kertaa viikossa
  • Painosi putoaa 2-3 kg (vastaa vyötärönseudulta noin 5-9 kg normaalia painonpudotusta)
  • Syöt jonkin aterian 2-4 tuntia ennen HYPOXIa (ei välittömästi ennen)
  • Vältät syömistä ainakin 2 tunnin ajan HYPOXI-treenin jälkeen
  • Vältät hiilihydraatteja 6-7 tuntia treenin jälkeen
  • Vältät alkoholia vähintään 6-7 tuntia treenin jälkeen
  • Et tee muuta treeniä HYPOXIn jälkeen.
  • Juuri ennen HYPOXIa ei kannata harrastaa muuta raskasta liikuntaa/lihaskuntotreeniä
  • Muista juoda tarpeeksi vettä varsinkin HYPOXI-päivinä!

HYPOXI palautusmielessä

HYPOXI on myös tehokas palautumiseen ja erinomainen apu esimerkiksi jos harjoittelet pitkänmatkan juoksu- tai pyöräilytapahtumaa varten. Gerald Bauer on yksi monista, joka käyttää HYPOXIa hyödykseen ja ylitti ensikertalaisena maaliviivan maailman rankimmaksi rankatussa extreme-urheilukilpailussa: Race Across America-pyöräilykilpailussa. (Hawaiin Iron Man on sijalla 14).