HYPOXI® rasvanpoltto naisille

rasvanpoltto naisille 1Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXIn avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti kevyen rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboiloituu maksan toiminnasta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optiomoidun verenkierron ansiosta.

HYPOXIlla saat näkyviä ja mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa. Yksilöllisen jakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja haluttavista tuloksista ja se määritellään HYPOXI-ohjaajan kanssa konsultaatiokäynnillä. Konsultaatiokäynti sisältää laitekokeilun. Parhaat tulokset saavutat kun tuet HYPOXI-jaksoasi painonpudotuksella ruokavaliota keventämällä ja saat painosi putoamaan noin 2-3kg kuukauden hoitojakson aikana. Silloin suurin osa painonpudotuksesta kohdistuu juuri toivotulle alueelle.

rasvanpoltto naisille 2Alavartalo

Naisille tyypillinen vartalonmuoto on päärynävartalo: ylimääräinen rasva kertyy pääasiassa alavartaloon: lantiolle, reisiin ja pakaroihin.

Näiltä alueilta rasvaa on erittäin vaikea polttaa tehokkaasti perinteisin laihdutusmenetelmin, koska verenkierto on näillä alueilla heikko. Kokeile pakaroitasi tavallisen liikunnan jälkeen. Huomaat, että ne ovat kylmät vaikka lihaksesi ovatkin lämpimät.

HYPOXI-S120 ja HYPOXI-L250-laitteet kohdentavat rasvanpolton vyötäröstä alaspäin ja vähentää selluliittia Laitteet muistuttavat kuntopyörää. Pyöräily on kevyttä ja voit samalla esimerkiksi lukea lehteä. Yksi kerta kestää 30 minuuttia.

rasvanpoltto naisille 3Keskivartalo

Miehille ja naisille, joilla on niinsanottu omenavartalo kertyy ylimääräinen rasva pääasiallisesti vyötärölle ja vatsanseudulle. Iän myötä hormonaalisista tekijöistä johtuva rasvankertyminen vyötärönseudulle on yleistä.

Vyötärölle kertyvä rasva on terveydelle haitallista, koska rasvaa on tyypillisesti myös sisäelinten ympärillä ja vatsaontelossa. Sisäelinrasva lisää sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän ja diabetes 2 -tyypin riskiä.

HYPOXI Vacunaut –laitteen avulla voidaan kohdistaa suurin osa rasvanpoltosta vatsan- ja vyötärönseudulle. Vacunaut-harjoituksen aikana kävellään juoksumatolla erityismuotoillussa ilmatiiviissä puvussa, joka kohdentaa vaihtelevaa ilmanpainetta vatsanseudulle.

Vacunaut-harjoitus kestää vain 30 minuuttia ja sen aikana keho polttaa keskimäärin 3-4 kertaa enemmän rasvaa ongelma-alueelta kuin mitä tavallisella liikunnalla voitaisiin saada aikaan.

rasvanpoltto naisille 4Iho & selluliitti

HDC Iho on ihmisen suurin elin ja voi muodostaa jopa 15% kehon painosta. Usein kuitenkin unohdamme, että myös iho tarvitsee harjoittelua pysyäkseen joustavana ja kauniina. Jos ihosi on ajan myötä laihdutuksen esimerkiksi synnytyksen johdosta menettänyt kimmoisuuttaan, voit harjoittaa ihoasi tehokkaasti HYPOXI Dermology Comfort -laitteen (HDC:n) avulla. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon.

Rentoudu ja anna erityisvalmisteisen puvun 400:n ilmakuplan aktivoida pintaverenkiertoasi ja vilkastuttaa aineenvaihduntaasi vaihtelevan ilmanpaineen avulla 20:n minuutin ajan.

Tämä terapia sopii erinomaisesti yhdistettynä HYPOXI rasvanpolttoharjoitteluun, jolloin saavutat paremmat tulokset nopeammin. Yhdistelmäterapia, jossa yhdistetään HYPOXI HDC-hoito johonkin rasvanpolttolaitteeseen on ihanteellinen kun tavoitteenasi on vähentää selluliiittia. Vaihtoehtoisesti HDC-laite yksin käytettynä parantaa ihosi kimmoisuutta, kun tavoitteenasi ei ole polttaa rasvaa eikä selluliittiongelmaa ole.

Lue lisää laitteista