fbpx

HYPOXI ja lymfedeema / lipedema

HYPOXI aktivoi tehokkaasti nestekiertoa sekä parantaa verenkiertoa alavartalossa. Tähän yhdistetään kevyt liikunta. HYPOXI vähentää tehokkaasti ja nopeasti turvotusta ja helpottaa näin lymfedeemean oireita. Lipedemasta kärsivät potilaat hyötyvät verenkierron aktivoinnista alavartalossa ja tähän yhdistetystä liikunnasta. Asiakkaamme, joilla on diagnostisoitu Lipedema ovat hyötyneet kokemusten perusteella merkittävästi HYPOXI:sta ja pystyneet pienentämään tehokkaasti alaraajojen ympärysmittaa. Lipedeman kohdalla hoito keskittyy rasvanpolttoon kohdistetun alipaineen ja liikunnan yhdistelmällä sekä hoitoa tukevalla ruokavaliolla. Tällöin ympärysmitan pienentyminen ei johdu ainoastaan nesteen poistumisesta vaan rasvakudoksen vähenemisestä.

HYPOXI ja lymfedeema

HYPOXIssa yhdistyy kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Ylipaine parantaa imunestekiertoa, paine aktivoi nestekiertoa. Keho on hoidon aikana tuettu, joka edesauttaa nestekiertoa. Alipaine parantaa verenkiertoa. Tämä yhdistelmä vähentää tehokkaasti turvotusta.

Kokemuksemme mukaan suurin osa lymfedeema potilaista saa HYPOXIsta välitöntä apua oireisiin, potilaat huomaavat olon helpottavan muutaman tunnin sisällä: turvotus laskee, paine raajoissa helpottuu. Pidemmällä aikavälillä kipu vähenee ja iho tuntuu pehmeämmältä.

Oireiden helpottaminen ja se kuinka kauan tulos säilyy riippuu paljon potilaan tilanteesta, lymfedeeman syistä yms. HYPOXIa suositellaan jaksona jonka jälkeen hoitoja suositellaan ylläpitävinä kertoina esim. 1 krt viikossa ylläpitämään tulosta. HYPOXI ei paranna lymfedeema tai poista sen syitä, mutta kokemuksemme mukaan se vähentää selvästi oireita, parantaa elämänlaatua ja motivoi asiakkaita aktiivisempaan elämään, joka myös auttaa vähentämään oireita ja ylläpitämään tulosta.

Jokaisen asiakkaan kohdalla tilanne on kartoitettava yksiöllisesti. Kerrothan HYPOXI-ohjaajalle tilanteestasi!

Lue lisää lymfedeemasta

HYPOXI ja lipedema

Lipedemapotilailla alavartalon verenkierto kudoksessa on yleisesti heikko. Usein myös lymfakierto on heikentynyt ns. lipo-lymfedeema. HYPOXI parantaa alavartalon verenkiertoa vaihtelevan ilmanpaineen avulla. Parantuneen verenkierron ansiosta aineenvaihdunta alueella paranee ja alueen rasvanpoltto paranee huomattavasti. HYPOXI myös parantaa lymfakiertoa, jolloin turvotus vähenee. Kokemusraportit todistavat, että HYPOXI on auttanut asiakkaita tehokkaasti pienentämään alaraajojen ympärysmittaa sekä tasoittamaan ihon rakennetta. Myös alaraajojen kosketusarkuus on vähentynyt ja säryt ovat vähentyneet. Koska HYPOXIssa yhdistyy alipainehoito ja liikunta, painonpudotus alaraajoissa on asiakaskokemusten perusteella ollut tehokasta ja tuloksia on pystytty ylläpitämään suhteellisen hyvin. HYPOXI on tuonut helpotusta jossakin muodossa lähes kaikille lipedema diagnoosin saaneille, joille hoito on räätälöity.

Tulokset ja hoidon kesto riippuu aina asiakkaan tilanteesta, missä vaiheessa lipedema on (lipedema jaetaan yleisesti 4 vaiheeseen (Herbst et al, 2012, 2015), asiakkaan ikä, hormonitaso, oireet yms. HYPOXI-ohjaaja tekee aina yksilöllisen hoitosuosituksen asiakkaalle. Hoito räätälöidään myös paineenvaihtelun ja voimakkuuden osalta. On tärkeää, että kerrot HYPOXI-ohjaajalle mikäli sinulla on diagnoosi.

Lue lisää lipedemasta

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja