Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilauksen tekeminen

Kun tilauksesi on vastaanotettu, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Maksuvahvistus tulee nimellä Verifone -BlueCommerce. Mikäli olet ostanut HYPOXI-jakson netissä, voit varata konsultaation valitsemaltasi studiolta ja voit varata ajat maksuvahvistusta vastaan.

Maksuvahvistusta ei enää myöhemmässä vaiheessa pysty näkemään kotisivujemme kautta. Jos haluat uuden kopion maksuvahvistuksestasi t, ota meihin yhteyttä: verkkokauppa@hypoxi.fi

Jos olet ostanut lahjakortin, saat maksuvahvistuksen sähköpostiisi heti ja lahjakortin valitsemallasi tavalla toimitettuna 3-5 arkipäivän kuluessa: joko sähköpostiin (PDF) tai kortin postissa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Emme vastaa seuraamuksista, jotka ovat aiheutuneet kolmansien osapuolien tekemistä sopimusrikkomuksista.

Maksutavat

Voit maksaa joko verkkopankkimaksulla tai Collector–laskulla.

Maksaminen on turvallista ja maksunvälityspalvelusta toteuttajana toimii Verifone Finland Oy. Maksupalvelussa kaikki maksutiedot kuljetetaan aina suojattuna SSL-salatussa yhteydessä. Salauksesta kertoo selaimissa oleva lukko-symboli – mikään ulkopuolinen taho ei tällöin pääse käsiksi tietoihin. Verifone ei myöskään tallenna mitään maksajan pankki-, kortti- tai henkilötietoja.

Verkkopankkien kautta maksetut lahjakortit veloitetaan tililtä saman tien. Tilaajalta ei jälkeenpäin veloiteta suurempaa summaa kuin tilausvahvistuksen summa.

Jos valitset maksutavaksi Collector-laskun, lähettää Collector Bank sinulle laskun ostoa seuraavan kuukauden 15. päivä. Voit valita maksatko laskun yhdessä erässä ostoa seuraavan kuukauden viimeinen päivä tai osissa joustavasti. Maksuaika on jopa 36kk. Osissa maksaessasi saat Collectorilta kuukausittain laskun. Voi milloin tahansa maksaa loppusumman kokonaisuudessaan pois.

Osissa maksaessasi, Collector perii korkoa noin 1,6%/kk ja laskutuslisän per lasku. Nimellinen vuosikorko on noin 19,2%.
HYPOXI ei vastaa muutoksista Collectorin tai muiden kolmansien osapuolten hinnoittelussa. Lisätietoja saat Collectorilta.

Mikäli haluat maksaa luottokortilla, ole yhteydessä lähimpään studioosi.

Toimitusehdot

Toimitusaika on 3-5 arkipäivää maksuvahvistuksesta lukien, jos ostos tehdään ennen klo 16.00 (ma-pe). Pyhäpäivinä (mukaan lukien lauantai ja sunnuntai) toimituksia ei lähetetä postitse. Emme vastaa toimitusviiveistä, jotka ovat aiheutuneet kolmansista osapuolista.

Kaikki fyysiset lahjakortit lähetetään postitse kirjeenä.

Ole yhteydessä lähimpään studioosi jos tarvitset nopeamman toimitusajan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus alkaa siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut tilatun tuotteen.

Jos haluat palauttaa lahjakortin, ota yhteyttä sähköpostilla verkkokauppa@hypoxi.fi niin saat lisätietoja koskien palautusta.

Liitä viestiisi yhteystietosi:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja tilausvahvistusnumero, sekä kopio tilausvahvistuksestasi, jos mahdollista.

Kun olemme vastaanottaneet lähettämäsi lahjakortin, hyvitämme koko lahjakortin summan (n. 8 päivän sisällä) toimitus- ja käsittelykuluja lukuun ottamatta. Normaali käsittelykulu on 15€.
Jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan pyynnöstä ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista, asiakkaalta peritään peruuttamisen johdosta palvelun käytön ajalta palvelun tuottamisesta normaaliin hinnaston mukaiset kulut ja käsittelymaksu 15€.

Yksityisyys ja tietosuoja

HYPOXI vastaa henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Henkilötietoja ei missään tilanteessa luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle, ellei kyseessä ole oikeudellinen asia. Tilausta tehdessäsi sinun tulee ilmoittaa nimi, postiosoite ja sähköpostiosoite.

Tietosuojaseloste

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja

bg-turkoosi-2