fbpx

HYPOXI® rasvanpoltto miehille

HYPOXI sopii erinomaisesti miehille. Miesten yleisin ongelma-alue on vyötärön- ja vatsanseutu sekä kyljet: noin 95% miehistä ylimääräinen rasva kertyy näille alueille. Miehillä HYPOXI kohdentaa rasvanpolton vyötärölle, vatsanseutuun ja kylkiin.

HYPOXI® rasvanpoltto miehille

HYPOXI sopii erinomaisesti miehille. Miesten yleisin ongelma-alue on vyötärön- ja vatsanseutu sekä kyljet: noin 95% miehistä ylimääräinen rasva kertyy näille alueille.

Keskivartalo

Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vaan myös terveysriski. Vyötärölinjan tarkkailu on siksi hyödyllistä myös terveydellisistä syistä. HYPOXI-Vacunaut-laite on nimenomaan kehitetty optimoimaan rasvanpoltto keskivartalon alueella.

Vacunaut-laite

Vacunaut-laitteessa kävellään reippaasti 30 minuuttia juoksumatolla ja samalla laite kohdistaa ongelma-alueelle vaihtelevaa yli- ja alipainetta erityisvalmisteisen ilmatiiviin puvun kautta.

Tuloksia nopeasti

HYPOXI-Vacunaut muokkaa keskivartaloa ja kylkiä tehokkaasti ja tulokset näkyvät nopeasti. Vacunautilla voi hyvin korvata aerobisen harjoituskerran! Mikäli syke ja kunto antavat periksi, Vacunaut-laitteessa voi myös juosta.

Luonnollinen ja tehokas

HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

Vacunaut tehoaa myös kylkiin

Miten pääsen alkuun?

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon HYPOXI-ohjaajan kanssa. Konsultaatiossa kartoitetaan yksilöllisesti tavoitteet ja mahdollisen jakson pituus. Konsultaatio sisältää laitekokeilun.

Varaa maksuton konsultaatio

HYPOXI palautusmielessä

HYPOXI on myös tehokas palautumiseen.

Mitä HYPOXI-treeni minulta vaatii?

Parhaat tulokset saavutat kun

  • Käyt HYPOXIssa 3 kertaa viikossa (HYPOXIssa käydään jaksoluonteisesti)
  • Painosi putoaa 2-3 kg (vastaa vyötärönseudulta noin 5-9 kg normaalia painonpudotusta)
  • Syöt jonkin aterian 2-4 tuntia ennen HYPOXIa (ei välittömästi ennen)
  • Vältät syömistä 2 tunnin ajan HYPOXI-treenin jälkeen
  • Vältät hiilihydraatteja 6-7 tuntia treenin jälkeen
  • Vältät alkoholia vähintään 6-7 tuntia treenin jälkeen
  • Et tee muuta treeniä HYPOXIn jälkeen.
  • Juuri ennen HYPOXIa ei kannata harrastaa muuta raskasta liikuntaa/lihaskuntotreeniä
  • Muista juoda tarpeeksi vettä varsinkin HYPOXI-päivinä!

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja