fbpx

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksen tekeminen

Kun tilauksesi on vastaanotettu, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Maksuvahvistus tulee nimellä HYPOXI Nordic. Mikäli olet ostanut HYPOXI-jakson netissä, voit varata konsultaation valitsemaltasi studiolta ja voit varata ajat maksuvahvistusta vastaan.

Maksuvahvistusta ei enää myöhemmässä vaiheessa pysty näkemään kotisivujemme kautta. Jos haluat uuden kopion maksuvahvistuksestasi, ota meihin yhteyttä: verkkokauppa@hypoxi.fi

Jos olet ostanut lahjakortin, saat maksuvahvistuksen sähköpostiisi heti ja lahjakortin valitsemallasi tavalla toimitettuna 3-5 arkipäivän kuluessa: joko sähköpostiin (PDF) tai kortin postissa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Emme vastaa seuraamuksista, jotka ovat aiheutuneet kolmansien osapuolien tekemistä sopimusrikkomuksista.

Maksutavat

Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi pankkitunnukset, luottokortin (Visa, Mastercard, Amex) tai osamaksun/laskun: Op-Lasku, Walley tai Jousto. Verkkokaupassa voit myös maksaa Smartumilla. Jos haluat maksaa muilla liikuntaeduilla, ole yhteydessä lähimpään studioon tai suorita maksu liikuntaedun tarjoajan sovelluksessa tai verkossa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Seuraavassa kyseiset toimitusehdot ovat myös englanniksi ja ruotsiksi:

Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7
www.paytrail.com

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitusehdot

Toimitusaika on 3-5 arkipäivää maksuvahvistuksesta lukien, jos ostos tehdään ennen klo 16.00 (ma-pe). Pyhäpäivinä (mukaan lukien lauantai ja sunnuntai) toimituksia ei lähetetä postitse. Emme vastaa toimitusviiveistä, jotka ovat aiheutuneet kolmansista osapuolista.

Kaikki fyysiset lahjakortit lähetetään postitse kirjeenä.

Ole yhteydessä lähimpään studioosi jos tarvitset nopeamman toimitusajan.

Alennukset

Alennus kampanjat koskevat vain kokonaisia jaksoja HYPOXI Rasvanpolttojakso tai Yhdistelmäjaksoa. Mikäli alennus käy myös muihin jaksoisin tämä mainitaan erikseen mainoksissa. Mikäli haluat ostaa lahjakortin kampanja aikana olethan yhteydessä verkkokauppa (at ) hypoxi.fi tai lähimpään studioosi.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus alkaa siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut tilatun tuotteen.

Jos haluat palauttaa lahjakortin, ota yhteyttä sähköpostilla verkkokauppa@hypoxi.fi niin saat lisätietoja koskien palautusta.

Liitä viestiisi yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja tilausvahvistusnumero, sekä kopio tilausvahvistuksestasi, jos mahdollista.

Kun olemme vastaanottaneet lähettämäsi lahjakortin, hyvitämme koko lahjakortin summan (n. 8 päivän sisällä) toimitus- ja käsittelykuluja lukuun ottamatta. Normaali käsittelykulu on 15€.

Jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan pyynnöstä ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista, asiakkaalta peritään peruuttamisen johdosta palvelun käytön ajalta palvelun tuottamisesta normaaliin hinnaston mukaiset kulut ja käsittelymaksu 15€.

Yksityisyys ja tietosuoja

HYPOXI vastaa henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Henkilötietoja ei missään tilanteessa luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle, ellei kyseessä ole oikeudellinen asia. Tilausta tehdessäsi sinun tulee ilmoittaa nimi, postiosoite ja sähköpostiosoite.