fbpx

Usein kysyttyä

Mitä HYPOXI on?

HYPOXI on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä, jolla voidaan kohdentaa rasvanpoltto alavartaloon: vatsanalueelle, reisiin ja pakaroihin. HYPOXI polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja poistaa selluliittia. HYPOXI eroaa muista rasvanpoistohoidosta siinä, että se on täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä menetelmä. HYPOXI on tehokas palautuharjoittelu urheilusuorituksen jälkeen ja sitä käytetään myös osana fysioterapiaa. Lipodeman hoidossa HYPOXIlla saadaan erittäin hyviä tuloksia.

Kenelle HYPOXI sopii

HYPOXI sopii kaikille terveille henkilöille, jotka pystyvät terveytensä puolesta kuntopyöräilemään kevyellä vastuksella. HYPOXI sopii naisille ja miehille.

Minkälaisia tuloksia? Kuinka nopeasti?

Jo ensimmäisen kerran jälkeen voit huomata, että verenkierot ja nestekierto vilkastuvat. Voit huomata ensimmäisiä muutoksia ihossa ja mitoissa jo muutaman kerran jälkeen. Näkyviä, mitattavia, tuloksia saa yleisesti noin neljässä viikossa. Silloin huomaa tulokset myös esimerkiksi vaatteissa. HYPOXIssa käydään jaksoluonteisesti.

HYPOXIlla laihdutettavan alueen ympärysmitta pienenee kolme kertaa tehokkaammin kuin tavallisen liikunnan tai laihdutuksen yhdistelmällä. Suurin osa asiakkaista saavuttaa haluamansa tulokset 1-3 kuukauden aikana, joka vastaa 12-36 käyntikertaa. Viidessä viikossa on mahdollista pienentyä yhden vaatekoon verran ongelmakohdasta. Parhaat tulokset saa kun tukee jaksoa 2-3 kg painonpudotuksella, jolloin suurin osa tästä painonpudotuksesta kohdistuu ongelmakohtaan.

HYPOXI polttaa rasvaa, jolloin tulokset ovat pitkäkestoisia. Tulokset eivät perustu nesteen vähenemiseen. Vältyt myös pikadieettien jo-jo efektiltä.

Miehillä rasvanpoltto kohdistuu HYPOXIn avulla noin 80% vyötärönseudulle ja kylkiin. HYPOXI tuo erittäin tehokasta apua keskivartalon muokkaukseen.

Miksei ei voi saavuttaa samoja tuloksia tavallisella liikunnalla ja laihduttamisella?

HYPOXI-treeni auttaa kohdistamaan rasvanpolton. Erona tavanomaiseen ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä saavutettavaan laihduttamiseen on, että rasva palaa tehokkaammin halutuilta alueilta.

Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXIn avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alue on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

Tehoaako HYPOXI selluliittiin?

HYPOXI on ainoa ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin. Selluliitti vähenee 6 viikon aikana keskimäärin yhden asteen lääketieteellisellä asteikolla. Katso esim. Rossi and Vergnanini 2000. HYPOXI polttaa ihonalaista rasvaa. Verenkierto ja aineenvaihdunta ongelma-alueella vilkastuvat, mikä parantaa rasvahappojen kulkeutumista, kuona-aineiden poistumista, ja hapen- sekä ravintoaineiden kulkeutumista. Koska selluliitti koostuu nesteiden ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvakertymistä kehossa, passiiviset hoidot (esim. hieronta, voiteet tms.) voivat hetkellisesti parantaa ihon ulkonäköä, mutta ne eivät sellaisenaan voi poistaa ihon alaista rasvaa ja ns. ”selluliittia”. Passiivisten hoitojen jälkeen huomaat, että ihon epätasaisuus palautuu useimmiten viimeistään 3 viikon jälkeen hoidon lopettamisesta.

HYPOXIa käytetään myös erittäin hyvin tuloksin lipodeman hoitoon. Lipodema potilailla alaraajat pienevät nopeasti ja huomattavasti, turvotus ja rasva vähenee, kosketusarkuus vähenee, liikuuminen ja olotila helpottuvat huomattavasti.

Kuinka usein HYPOXIssa on käytävä?

Saat parhaat tulokset kun käyt HYPOXIssa säännöllisesti kolme kertaa viikossa.

Kuinka monta kertaa minun täytyy käydä, jotta saan haluamani tulokset?

Hoitokertojen määrä riippuu siitä, minkä lopputuloksen haluat saavuttaa ja mikä lähtötilanne on. HYPOXI-ohjaaja tekee kanssasi henkilökohtaisen arvion ja hoitosuosituksen ennen jakson aloittamista. Hoitokertojen määrään vaikuttaa myös ikäsi, iho, rasvan rakenne, kuinka hyvin tuet jaksoa painonpudotuksella jne.

Lyhin hoitojakso on 12 kertaa, eli noin 4 viikkoa. Yleensä suosittelemme 4-8 viikon jaksoa. Tuloksia voit ylläpitää liikunnalla ja monipuolisella ruoalla tai voit tehostaa ylläpitoa jatkamalla ylläpitojaksolla.

Konsultaatio, jossa ohjaaja tekee arvion ja saat kokeilla laitetta on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Miksi HYPOXI on tehokkaampi tapa muokata ongelmakohtiani kuin tavallinen kuntosaliharjoittelu tai esimerkiksi juoksu?

Tavallinen kuntosaliharjoittelu tai esimerkiksi juoksu kuluttavat energiaa ja myös polttavat rasvaa. Rasva ei kuitenkaan pala kohdennetusti. HYPOXIn avulla voit kohdentaa rasvanpolton niin, että suurin osa rasvasta palaa ongelma-alueeltasi, eikä esimerkiksi kasvoista tai rinnoista. Tämä ei ole mahdollista tavallisen liikunnan avulla. Kuntosaliharjoittelu harjoittaa lihaksia ja lihakset vaativat silloin hyvän verenkierron. Samanaikaisesti verenkierto ei ole optimoitu ongelma-alueen rasvakudokseen. Kolme liikuntamuotoa yhdessä takaavat sopusuhtaisen, kauniin ja terveen vartalon: lihaskuntoharjoittelu, kestävyysharjoittelu ja kohdennettu rasvanpoltto. Älä kuitenkaan aloita uusia lajeja HYPOXIn aikana keskustelematta ohjaajan kanssa. Keho voi ylirasittua, joka heikentää rasva-aineenvaihduntaa!

Mitä voin syödä HYPOXI-jakson aikana?

HYPOXI ei ole dieetti. HYPOXI ei kiellä mitään ruoka-aineita. Pysyvän tuloksen taustalla on monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio. HYPOXI-ohjaaja neuvoo sinua ravinnon suhteen. Saavutat parhaat tulokset kun kevennät 2-3kg jakson aikana, jolloin laihdutus kohdistuu ongelmakohtaasi!

Parhaan tuloksen saadaksesi:

  • Syö säännöllisesti, myös aamiainen
  • Sisällytä hiilihydraatteja ruokavalioon, varsinkin HYPOXIa edeltävällä aterialla
  • Älä syö 1 tuntiin ennen HYPOXIa
  • Ei hiilihydraatteja HYPOXIn jälkeen 6-7 tuntiin
  • Juo tarpeeksi kaloritonta nestettä päivittäin, mielellään hiilihapotonta vettä
  • Älä syö 1-2 tuntiin HYPOXIn jälkeen

HYPOXI-päivien tulisi ravinnollisesti jäädä kevyemmiksi kuin välipäivien. HYPOXI-päivinä pyritään polttamaan paljon rasvaa ja välipäivinä aineenvaihdunnan pitäisi pysyä hyvällä tasolla.

Mitä muuta pitää ottaa huomioon?

Parhaan tuloksen saadaksesi:

  • Vältä lihasharjoittelua HYPOXI-päivinä
  • Vältä muuta liikuntaa HYPOXIn jälkeen
  • Vältä saunomista ja hierontaa HYPOXIn jälkeen
  • Ei alkoholia 6-7 tuntiin HYPOXIn jälkeen, mielellään ei lainkaan HYPOXI-päivinä

Tuleeko rasva heti takaisin kun lopetan HYPOXIn? Kuinka pitkäkestoisia tulokset ovat?

Usein ongelma-alueemme ylimääräinen rasva on kertynyt hiljalleen useiden vuosien aikana. Aineenvaihdunta hidastuu ja painonhallinta käy entistäkin vaikeammaksi. Rasvan kertyminen on usein myös monen asian summa. Elämme kiireistä arkea, emmekä ehdi liikkua tarpeeksi emmekä riittävän usein. Välillä joudumme kiireen takia lipsumaan ruokavalion suhteen. Istumme liian pitkiä päiviä päätteen edessä tai teemme liian staattista työtä. HYPOXI vilkastuttaa verenkieroa alueilla, joissa verenkierto on elämäntapojemme, perinnöllisen taipumuksen ja hormonaalisetn seikkojen takia heikentynyt. HYPOXI nopeuttaa rasva-aineenvaihduntaa.

Lopetettuasi HYPOXIn sinun on helppo ylläpitää tuloksia. Ongelma-alueen verenkierto ja aineenvaihdunta toimivat paremmin. Voit ylläpitää saavuttamiasi tuloksia syömällä terveellisesti ja huolehtimalla riittävästä liikunnasta. Voit myös käydä HYPOXI-ylläpitohoidossa, harjoittelemalla esimerkiksi kerran viikossa muutaman kuukauden ajan. Tämä auttaa sinua ylläpitämään saavuttamasi tulokset.

Vaihtoehtoisesti suosittelemme, että ylläpidät ruokavaliolla ja liikunnalla ja käyt tarvittaessa uuden intensiivijakson myöhemmin.

Voinko urheilla HYPOXI-jakson aikana?

Urheilua ja raskasta liikuntaa tulee välttää niinä päivinä, jolloin käyt HYPOXIssa. Muina päivinä voit harrastaa liikuntaa normaalisti. Eli voit urheilla normaalisti neljästi viikossa, jos käyt HYPOXIssa kolme kertaa viikossa. Älä kuitenkaan lisää tuntuvasti raskasta liikuntaa samanaikaisesti HYPOXI-jakson aikana, silloin keho voi ylirasittua ja rasva-aineenvaihdunta heiketä. Myös nestettä kertyy tällöin elimistöön. Voit toki rauhassa harrastaa kevyttä liikuntaa niinä päivinä, jolloin et käy HYPOXIssa.

Miten HYPOXIin tulee pukeutua?

L250 ja S120- harjoitteluun tulee pukeutua esimerkiksi LÖYSIIN verryttelyhousuihin ja pitkähihaiseen t-paitaan. Lenkkitossut tai muut vastaavat sisätossut soveltuvat hyvin jalkineiksi, mutta voit myös harjoitella ilman jalkineita.

Vacunaut-harjoitteluun tarvitset lenkkitossut tai muut vastaavat tossut, jotka soveltuvat reippaaseen kävelyyn. Saat harjoituksen ajaksi studiolta Vacunaut-puvun alle puettavan alusasun käyttöösi. Ota mukaan vaihtoalusvaatteet! Naisille suosittelemme tummia rintaliivejä.

HYPOXI HDC:ssa tarvitset löysät verryttelyhousut tai vastaavat pitkät housut ja pitkähihaisen t-paidan. Tarvitset myös sukat jalkaan. Jalkineita ei tarvita.

Onko HYPOXIlle esteitä? Kenelle HYPOXI ei sovi?

HYPOXI sopii kaikille terveille aikuisille. HYPOXI sopii myös terveille nuorille aikuisille, ei kuitenkaan lapsille ellei heillä ole merkittävää ylipainoa. HYPOXI-harjoittelu S120- ja L250- laitteilla tai Vacunaut-laitteella ei sovellu alipainoisille, koska laitteissa liikkuminen laihduttaa.

Jos sinulla on esimerkiksi sydänsairaus tai korkea hoitamaton verenpaine, sinun tulee varmistaa lääkäriltäsi, että saat harrastaa kevyttä liikuntaa, kuten kevyttä kuntopyöräilyä tai reipasta kävelyä.

HYPOXI ei sovellu raskaana oleville. HYPOXI ei toimi raskaana ollessa, koska sikiö tarvitsee paljon verta. Raskausaikana ei ole tarkoitus pudottaa painoa. Raskauden jälkeen HYPOXI auttaa tehokkaasti kehoa palautumaan.

Voiko HYPOXIsta olla haittaa?

HYPOXIlla ei ole negatiivisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. Päinvastoin, HYPOXI on kevyttä liikuntaa, joka tekee sinulle hyvää. HYPOXI auttaa esimerkiksi, jos kärsit heikosta verenkierrosta jaloissa.

HYPOXI-laitteissa käytettävä paine vastaa teholtaan luonnollista ilmanpainetta esimerkiksi vuorilla (noin 1600 metrin korkeudella) tai veden alla (noin 1.6 metrin syvyydellä).

Kuinka pian raskauden jälkeen voin aloittaa HYPOXIn?

Voit aloittaa HYPOXIn noin 6 viikon jälkeen normaalista synnytyksestä, jos voit hyvin, jos voit istua ja lääkärisi on antanut luvan harjoitella kuntopyörällä. Keisarinleikkauksen jälkeen HYPOXIn voi aloittaa noin 2 kuukauden kuluttua, jos lääkärisi on antanut luvan kuntopyöräharjoitteluun. Suosittelemme, että odotat 3-4 kuukautta synnytyksestä, silloin kehosi on palautunut ja on edelleen hyvin vastaanottavainen muutoksille, joka nopeuttaa tulosten saantia.

Olen ollut polvileikkauksessa. Voinko tulla HYPOXIin? Auttaako HYPOXI kuntoutuksessa?

HYPOXI on erinomainen kuntoutusmuoto leikkauksen jälkeen. HYPOXI parantaa verenkiertoa leikatulla alueella ja nopeuttaa paranemista. HYPOXIssa polviin ja niveliin ei kohdistu kovaa painetta. Rasvanpolton optimoimiseksi leikattu alue ei saisi olla tulehdustilassa eikä sinulla tulisi olla kovia särkyjä.

Vacunaut-laitteessa tehtävä harjoitus vastaa reipasta kävelyä. L250 ja S120 – laitteissa pyöräilet kevyellä vastuksella kuntopyörällä. Jos lääkärisi on suositellut sinulle kevyttä kuntopyöräilyä kuntoutukseen (vastus noin 55-70 Watt), voit tulla HYPOXIin.

Muista mainita mahdollisesta leikkauksesta tai liikuntaesteestä etukäteen, jotta studio voi varautua aikataulullisesti ja myös varata parhaiten soveltuvan laitteen.

Harjoittelen triathlonia varten, onko minulle mitään hyötyä HYPOXista?

HYPOXI auttaa kehoa palautumaan nopeasti urheilusuosituksen jälkeen. Tämä mahdollistaa tehokkaammat treenit ja auttaa parantamaan suorituskykyä. HYPOXI on käytössä useilla olympia-tason joukkueilla sekä yksittäisillä huippu-urheilijoilla.

Palautukseen sinun ei tarvitse käydä HYPOXIssa jaksottain. Voit käydä myös yksittäisissä palautustreeneissä. Varmistathan studioltasi etukäteen, että he vastaanottavat asiakkaita myös palautustarkoituksessa!

Mitä HYPOXI maksaa?

Konsultaatio, jossa kartoitetaan alkutilanne, suositeltava jakso ja joka sisältää laitekokeilun on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

HYPOXIssa käydään sarjaluonteisesti. Jakson hinta riippuu jakson pituudesta ja käytettävästä laitteesta. Ensimmäisen jakson jälkeen jatkojaksot ja ylläpitojaksot ovat edullisempia ns. kanta-asiakashintaisia.

Alla esimerkkihintoja:

Rasvanpoltto (S120/L250/Vacunaut)
49€/kerta: 12 kertaa (590€/12 krt)

Yhdistelmä (alkulämmittely + rasvanpoltto)
Ensimmäinen jakso alkaen 53,75€/kerta, yhteensä 24 kertaa per 3kk
Lyhin jakso 12 krt noin 65,85€/kerta (790€/12krt)
Hinnat voivat vaihdella studioittain.

Miten voin maksaa HYPOXI-jakson?

Voit maksaa jaksosi studiolla pankkikortilla, yleisimmillä luottokorteilla ja liikunta seteleillä- ja korteilla. Lisäksi voit halutessasi maksaa jaksosi laskulla tai osissa. Voit ostaa jaksosi verkossa Collector-laskulla.

HYPOXI hyväksyy maksuvälineeksi:

Maksutavat voivat vaihdella studioittain. Kysy sinulle sopivaa maksutapaa lähimmältä studioltasi.

Aloita nyt! Maksa myöhemmin tai osissa

Meillä voit hyödyntää liikuntasetelit- ja kortit

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja