fbpx

HYPOXI®-laitteet

HYPOXI-menetelmässä liikutaan kevyesti HYPOXI-laitteissa, joissa yhdistyy vaihteleva ilmanpaine, joka kohdistuu vyötäröstä alaspäin. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja rasvanpolttoa. HYPOXI-laitteissa joko pyöräillään kevyellä vastuksella tai kävellään juoksumatolla erityisvalmisteisessa puvussa, joka on ilmatiivis.

Maksuton konsultaatio studiolla

Ennen HYPOXI-jakson aloittamista on mahdollisuus maksuttomaan konsultaatioon studiolla. Konsultaatiossa HYPOXI-ohjaaja käy kanssasi läpi juuri sinun tavoitteitasi ja tilannettasi sekä tekevät henkilökohtaisen suosituksen, mikä laite ja millainen jakso sopivat sinulle parhaiten. Suosittelemme, että luotat henkilökuntaamme laitevalinnassa – he ovat koulutettuja ja kokeneita! Konsultaatio sisältää laitekokeilun eikä sido sinua mihinkään. Tervetuloa!

S120

Liikuntamuoto: Kevyt pyöräily

Vaikuttava alue: Vatsa, vyötärönseutu, alaselkä, lantio, reidet, polvet, selluliitti, kuntoutus & palautus

L250

Liikuntamuoto: Kevyt pyöräily

Vaikuttava alue: Vatsa, vyötärönseutu, alaselkä, lantio, reidet, polvet, selluliitti, lipodema

Vacunaut

Liikuntamuoto: Kävely juoksumatolla
Suunniteltu erityisesti miehille

Vaikuttava alue: Kyljet, vyötärö, vatsanalue, lantio

HDC

Käytetään alkulämmittelynä

Vaikuttava alue:Alkulämmittely, ihonkiinteytys, selluliitti, lymfa

S120

S120-laite vähentää tehokkaasti rasvakertymiä vatsanalueella, reisissä ja pakaroissa käyttäen hyväkseen alipainetta, ylipainetta ja pyöräilyä matalalla sykkeellä. Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa.

Laitetta käytetään myös kuntoutukseen ja palautukseen.

L250

L250-laite kohdentaa rasvanpolton samoille alueille kuin S120-laite, eli vatsaan, reisiin ja pakaroihin. Jatkuva vaihtelu alipaineen ja normaalipaineen välillä parantaa verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Poljettaessa jalat osoittavat hieman ylöspäin, jolloin painovoima auttaa imunesteen poistumista luonnollisesti. Tämä vähentää myös turvotusta. Laitetta käytetään myös erittäin hyvin tuloksin lipodeman hoitoon. Laite soveltuu hyvin henkilöille, joiden syke nousee helposti korkeaksi.

Vacunaut

Vacunaut-laite kohdentaa rasvanpolton vatsan ja lantion alueelle. Hoidon vaatima ilmanpaine luodaan Vacunaut-laitteessa, josta se johdetaan erityisvalmisteiseen paineilmapukuun. Puvun ilmakuplat kohdistavat vatsan- ja vyötärönalueelle vuoroin alipainetta ja vuoroin ylipainetta. Tähän yhdistetään rasvanpolttoliikunta. Yleisesti liikuntamuotona on kävely juoksumatolla. Vacunaut-laite sopii sekä miehille että naisille, joiden ainoa ongelma-alue on vatsanseutu.

HDC

HYPOXI Dermology Comfort-laitteen (HDC:n) avulla voi tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan kiinteämmän ja kauniimman ihon.

HDC-laitteessa rentoudutaan 20 minuutin ajan. Erityisvalmisteisen puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Laitetta käytetään yleisesti yhdistettynä HYPOXI-treeniin, jolloin se toimii tehokkaana alkulämmittelynä ja parantaa tuloksia.

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja