fbpx

Osta jakso tai lahjakortti

Nyt voit ostaa HYPOXI-jaksosi tai lahjakortin myös verkosta!

Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi pankkitunnukset, luottokortin (Visa, Mastercard, Amex) tai osamaksun/laskun: Op-Lasku, Walley tai Jousto.

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, voit maksaa useimmilla eduilla liikuntaedun tarjoajan sovelluksen kautta. Mikäli sinulla on kysymyksiä maksutavoista tai muusta, ole yhteydessä lähimpään studioosi.

Siirry verkkokauppaanVaraa maksuton konsultaatioToimitusehdot

Osta HYPOXI-jakso tai lahjakortti verkkokaupasta!

Siirry verkkokauppaan

Maksutavat

Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun lisäksi myös Collector-laskun/osamaksun. Collector-laskulla saat korotonta maksuaikaa 30-60 päivää*. Halutessasi voit myös maksaa laskun Collector-osamaksuna ja saat maksuaikaa jopa 36kk.

Mikäli haluat maksaa jaksosi useammalla eri maksuvälineellä, ole yhteydessä studioosi. Esimerkiksi, jos haluat maksaa osan jaksostasi liikuntaseteleillä ja osan Collector-laskulla, ole yhteydessä studioosi tai kysy tästä konsultaatiossa.

*) Collector lisää laskuun laskutuslisän

Lahjakortti

HYPOXI-lahjakortti on arvostettu lahja syntymäpäivänä, jouluna, äitien- tai isänpäivänä tai muuna ajankohtana. Lahjakortti voidaan räätälöidä saajan mukaan.

Henkilökuntamme auttaa lahjakortin valinnassa. Soita lähimmälle studiolle niin kerromme lisää! Voit myös ostaa lahjakortin verkossa. Kun ostat lahjakortin verkossa voit valita maksutavaksi myös Collector-laskun tai osamaksun. Maksuaikaa jopa 36kk. Vaikka ostaisit lahjakortin verkossa, voit olla yhteydessä lähimpään studioosi kysyäksesi lisää eri lahjakorttivaihtoehdoista.

Hypoxi -lahjakortti on varmasti yllättävä ja ilahduttava lahja.

Toimitusehdot