fbpx

HYPOXI® rasvanpoltto naisille

Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavanomaisen liikunnan ja ruokavalion yhdistelmällä.

HYPOXI® rasvanpoltto naisille

Normaalisti naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXIn avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

Luonnollinen menetelmä

HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti kevyen rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboiloituu maksan toiminnasta.

Kohdistettu rasvanpoltto

HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

Näkyviä tuloksia jo 4 viikossa

HYPOXIlla saat näkyviä ja mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa. Yksilöllisen jakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja haluttavista tuloksista ja se määritellään HYPOXI-ohjaajan kanssa konsultaatiokäynnillä. Konsultaatio sisältää laitekokeilun.

Optimoi tulokset

Parhaat tulokset saavutat kun tuet HYPOXI-jaksoasi painonpudotuksella ruokavaliota keventämällä ja saat painosi putoamaan noin 2-3kg kuukauden hoitojakson aikana. Silloin suurin osa painonpudotuksesta kohdistuu juuri toivotulle alueelle.

Alavartalo

Naisille tyypillinen vartalonmuoto on päärynävartalo: ylimääräinen rasva kertyy pääasiassa alavartaloon: lantiolle, reisiin ja pakaroihin.

Näiltä alueilta rasvaa on erittäin vaikea polttaa tehokkaasti perinteisin laihdutusmenetelmin, koska verenkierto on näillä alueilla heikko johtuen hormonaalisista tekijöistä. Kokeile pakaroitasi tavallisen liikunnan jälkeen. Huomaat, että ne ovat kylmät vaikka lihaksesi ovatkin lämpimät.

HYPOXI-S120 ja HYPOXI-L250-laitteet kohdentavat rasvanpolton vyötäröstä alaspäin ja vähentää selluliittia. Liikuntamuoto laitteissa on kevyt kuntopyöräily ilmanpaineeltaan vaihtelevissa olosuhteissa. Pyöräily on kevyttä ja voit samalla esimerkiksi lukea lehteä. Yksi kerta kestää 30 minuuttia.

Lipodeman hoidossa HYPOXIlla saavutetaan erittäin hyviä tuloksia.

Keskivartalo

Miehille ja naisille, joilla on niin sanottu omenavartalo, ylimääräinen rasva kertyy pääasiallisesti vyötärölle ja vatsanseudulle. Iän myötä hormonaalisista tekijöistä johtuva rasvan kertyminen vyötärönseudulle lisääntyy ja on yleistä.

Vyötärölle kertyvä rasva on terveydelle haitallista, koska rasvaa on tyypillisesti myös sisäelinten ympärillä ja vatsaontelossa. Sisäelinrasva lisää sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän ja diabetes 2 -tyypin riskiä.

HYPOXI Vacunaut –laitteen avulla voidaan kohdistaa suurin osa rasvanpoltosta vatsan- ja vyötärönseudulle. Vacunaut-harjoituksen aikana kävellään juoksumatolla erityismuotoillussa ilmatiiviissä puvussa, joka kohdentaa vaihtelevaa ilmanpainetta vatsanseudulle.

Vacunaut-harjoitus kestää vain 30 minuuttia ja sen aikana keho polttaa keskimäärin 3-4 kertaa enemmän rasvaa ongelma-alueelta kuin mitä tavallisella liikunnalla voitaisiin saada aikaan.

Iho ja selluliitti

HDC Iho on ihmisen suurin elin ja voi muodostaa jopa 15% kehon painosta. Usein kuitenkin unohdamme, että myös iho tarvitsee harjoittelua pysyäkseen joustavana ja kauniina. Jos ihosi on ajan myötä laihdutuksen esimerkiksi synnytyksen johdosta menettänyt kimmoisuuttaan, voit harjoittaa ihoasi tehokkaasti HYPOXI Dermology Comfort -laitteen (HDC:n) avulla. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon.

Rentoudu ja anna erityisvalmisteisen puvun 400:n ilmakuplan aktivoida pintaverenkiertoasi ja vilkastuttaa aineenvaihduntaasi vaihtelevan ilmanpaineen avulla 20:n minuutin ajan.

HDC-laite yhdistetään yelisesti HYPOXI rasvanpolttoharjoitteluun, jolloin se toimii alkulämmittelynä ja parantaa saavutettavia tuloksia. Yhdistelmäterapia, jossa yhdistetään HYPOXI HDC-hoito johonkin rasvanpolttolaitteeseen on ihanteellinen kun tavoitteenasi on vähentää selluliiittia.

HDC-hoito lievittää tehokkaasti heikon tai trauman vaurioittaman imunestekierron (lymfakierron) aiheuttamia oireita.

Lue lisää HYPOXIn kansainvälisestä Lipoedema-blogista

Miten pääsen alkuun?

Varaa maksuton konsultaatio lähimmältä studiolta ja tule kokeilemaan HYPOXIa!

Parhaat tulokset saavutat kun

  • Käyt HYPOXIssa 3 kertaa viikossa (HYPOXIssa käydään jaksoluonteisesti)
  • Painosi putoaa 2-3 kg (vastaa vyötärönseudulta noin 5-9 kg normaalia painonpudotusta)
  • Syöt jonkin aterian 2-4 tuntia ennen HYPOXIa (ei välittömästi ennen)
  • Vältät syömistä 2 tunnin ajan HYPOXI-treenin jälkeen
  • Vältät hiilihydraatteja 6-7 tuntia treenin jälkeen
  • Vältät alkoholia vähintään 6-7 tuntia treenin jälkeen
  • Et tee muuta treeniä HYPOXIn jälkeen.
  • Juuri ennen HYPOXIa ei kannata harrastaa muuta raskasta liikuntaa/lihaskuntotreeniä
  • Muista juoda tarpeeksi vettä varsinkin HYPOXI-päivinä!

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja