fbpx

HYPOXI fysio

HYPOXI-laitteet fysioterapiassa

HYPOXI-laitteita voidaan käyttää fysioterapiassa esimerkiksi lymfadeeman ja lipedeman oireiden lievittämiseen sekä kuntoutukseen. HYPOXIssa yhdistyy kevyt liikunta sekä vaihteleva ilmanpaine. Ilmanpainetta voidaan säätää tarpeen mukaan ali- tai ylipaineiseksi, riippuen käyttötarkoituksesta. Ilmanpaineen intervallia ja voimakkuutta voidaan säätää yksilöllisesti. Lymfahoidossa voidaan myös hyödyntää passiivista alipaineella suoritettavaa lymfahierontaa. HYPOXIssa keho on tuettu, jolloin alaraajoihin eikä niveliin kohdistu painetta.

Lue lisää HYPOXIsta lymfedeman tai lipedeman hoidossa

Pre- ja post operatiivinen kuntoutus

Asiakaskokemusten perusteella tulokset ovat olleet hyviä pre- ja postoperatiivisesti käytettynä mm. polvinivelleikkausten yhteydessä. Nivelen liikkuvuuden parantumista on mitattu mm. goniometrillä. Asiakkaat ovat myös raportoineet eri kiputilojen vähenemistä. Turvotuksen vähenemiseen HYPOXI:lla on yleisesti välitön vaikutus.

Pre-operatiivisesti HYPOXIa voi käyttää esimerkiksi turvotuksen vähentämiseen tai mikäli leikkauksen kannalta painonpudotus/rasvanpoltto on suotavaa. Parhaat tulokset saadaan kun post-operatiivinen kuntoutus aloitetaan HYPOXI:lla leikkauksen jälkeen heti kun mobilisaatio on suositeltua. HYPOXI:lla on toki saatu myös hyviä tuloksia liikkuvuuden paranemisessa ja esim. nivelkipujen vähenemisessä vaikka leikkauksesta tai traumasta olisikin jo kulunut pidempään.

HYPOXIlla on asiakaskokemusten mukaan myös suotuisa vaikutus eri Tule-oireyhtymien sekä kipuoireyhtymien oireiden helpottamiseen. Tämä koskee erityisesti keski- ja alavartalon alueen oireita.

Palautusharjoittelu

HYPOXI on erittäin tehokas palautusharjoituksenmuoto rankkojen urheilusuoritusten jälkeen.

LUE LISÄÄ PALAUTUMISHARJOITTELUSTA

HYPOXI-laitteita Fysioterapia- ja kuntoutustarkoitukseen myy Suomessa HYPOXI Nordic Oy.

LISÄTIETOJA TÄSTÄ

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja