fbpx

HYPOXI-yrittäjyys

Oletko kiinnostunut mahdollisuuksista, joita HYPOXI tarjoaa sinulle yrittäjänä? HYPOXI on todistetusti toimiva konsepti. HYPOXIN suosia Suomessa on kasvanut vauhdilla ja asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.

HYPOXI-Studio

Haemme HYPOXI-Studio yrittäjiä erityisesti seuraaville paikkakunnille:

Vaasa, Kokkola, pääkaupunkiseutu ja Keski-Suomi

HYPOXI Fysio

Haemme yrittäjiä ympäri Suomen, joilla on esimerkiksi fysikaalinen hoitolaitos ja jotka haluavat yhdistää HYPOXIn osaksi fysikaalista hoitoa tai kuntoutusta.

HYPOXI studiot toimivat kahdella konseptilla:

1. Yksittäiset HYPOXI-studiot, joiden pääasiallinen toiminta ja liikevaihto muodostuvat HYPOXI-terapian myynnistä ja markkinoinnista.

2. Erilliset HYPOXI-alueet, jotka toimivat ns. “shop-in-shop” periaatteella. HYPOXI-alueet integroidaan olemassa oleviin liiketoimintamalleihin, esimerkiksi kuntosalien, wellness/ hyvinvointikeskuksien tai kylpylöiden yhteyteen.

HYPOXIn tarjoamalla konseptilla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi korkeatasoisen palvelun, jolla asiakkaat saavat nopeasti haluamiaan tuloksia.

HYPOXI tarjoaa Studio-yhteis­työ­kumppanille:

  • Hyvän tuoton pääomalle
  • Kilpailuedun esim. kuntosaleille, joka ei kilpaile perinteisten laitteiden kanssa.
  • Koulutusta
  • Laitehuollot
  • Markkinointiyhteistyötä

HYPOXI Fysio / kuntoutus / palautus

Lisäksi HYPOXI toimii Fysikaalisten hoitolaitosten yhteydessä kuntoutukseen ja palautumiseen käytettynä

1. HYPOXI Fysio: HYPOXI Fysikaalisen hoitolaitoksen yhteydessä keskittyy kuntoutukseen ja palautukseen sekä esimerkiksi lipodeman hoitoon.

2. HYPOXI Kuntoutus ja palautus: Kuntoutukseen ja palautukseen sekä urheilusuoritusten maksimointiin HYPOXIa käyttävä yritys tai yhdistys

Lisätietoja

Jos haluat lisätietoja HYPOXIn tarjoamista business-to-business mahdollisuuksista, ota yhteyttä Suomen HYPOXI jälleenmyyntiin.

HYPOXI Nordic Oy Ab
Puh. 040 768 0143
Sähköposti: sales@hypoxi.fi

Kyllä, olen kiinnostunut kuulemaan lisää!