fbpx

HYPOXI ja selluliitti

Suurin osa naisista kokevat, että kärsivät jossain määrin nk. selluliitista, appelsiini-ihosta tai ihon muhkuraisuudesta. Selluliitin esiintyvyys määrittyy osittain hormonaalisilla- ja perinnöllisillä tekijöillä. Selluliitista on joskus vaikea päästä eroon liikunnalla ja ruokailutottumuksilla.

Miten HYPOXI vähentää selluliittia?

Ylipainoisilla henkilöillä selluliitin esiintyvyys vähenee painonpudotuksen seurauksena. Mutta myös normaalipainoisilla esiintyy selluliittia ja on hyvin vaikea saada näkyviä tuloksia selluliitin suhteen pelkällä liikunnalla.

Rasvakertymät ja selluliitti ongelmakohdissa, kuten reisissä, johtuvat siitä, että näillä alueilla on heikko verenkierto. Veri keskittyy useimmiten suuriin lihaksiin, mutta ympäröivässä kudoksessa verenkierto on heikko. Tämän takia myös liikunnallisilla henkilöillä voi esiintyä selluliitia, varsinkin jos liikunnan aikana muodostuu paljon L-maitohappoa.

Ihon muhkurainen olemus, jota usein myös kutsutaan selluliitiksi koostuu imunesteen ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvasoluista. Passiiviset hoidot (esim. hieronta, voiteet, infrapuna, tms.) parantavat usein hetkellisesti ihon ulkonäköä, koska ne ovat nestettä poistavia mutta ne eivät sellaisenaan poista selluliittia pitkäkestoisesti. Passiivisten hoitojen jälkeen ihon epätasaisuus palautuu useimmiten muutaman viikon kuluttua hoidon lopettamisesta.

HYPOXI on ainoa luonnollinen ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin, koska HYPOXIn avulla pystytään tehokkaasti polttamaan ihonalaista rasvaa. Selluliitti vähenee 6-8 viikon aikana keskimäärin yhden asteen lääketieteellisellä asteikolla. (kts. esim. Rossi and Vergnanini 2000).

Verenkierto ja aineenvaihdunta ongelma-alueella vilkastuvat, mikä parantaa rasvahappojen kulkeutumista, kuona-aineiden poistumista ja hapen- sekä ravintoaineiden kulkeutumista alueelle. Tämän seurauksena selluliitti vähenee. Tasaisen ja pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että keho polttaa rasvaa ja että samalla kehon oma luonnollinen verenkierto paranee hoidettavalla alueella.

Tarvittavan HYPOXI-jakson pituus riippuu lähtötilanteesta: selluliitin laadusta ja määrästä, ihokudoksesta sekä lihaksistosta. Ikä vaikuttaa myös olennaisesti siihen, kuinka nopeasti selluliitti vähenee. Hoitojakson pituus on yleensä 4-10 viikkoa.

HYPOXIa käytetään sairaalaoloissa myös Lipodeman hoitoon

Lue lisää HYPOXIn kansainvälisestä Lipoedema-blogista

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja