fbpx

HYPOXI urheilijoille

HYPOXIlla voidaan tehdä tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen).

Tämän ansiosta palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

HYPOXI on käytössä useilla maailmanluokan urheilijoilla. HYPOXI on erinomainen apu myös tavalliselle kuntoilijalle jos esimerkiksi harjoittelee pitkänmatkan juoksu- tai pyöräilytapahtumaa varten.

Gerald Bauer

Gerald Bauer on yksi monista, joka käyttää HYPOXIa hyödykseen. Bauer ylitti ensikertalaisena maaliviivan maailman rankimmaksi rankatussa extreme-urheilukilpailussa: Race Across America-pyöräilykilpailussa. Hawaiin Iron Man on sijalla 14 rankingissä.

Palautusmielessä HYPOXIssa ei tarvitse käydä kuuria vaan treenata voi tarpeen mukaan. Harjoitus on vastukseltaan kevyempi kuin normaali HYPOXI-harjoitus ja tehdään HYPOXI S120-laitteella.

HYPOXI kuntoutuksen tukena

HYPOXI nopeuttaa myös kuntoutumista esimerkiksi polvileikkauksen jälkeen. HYPOXIn voi aloittaa kuntoutusmielessä heti kun saa luvan kävelyyn/kevyeen pyöräilyyn kuntoutusmielessä (ei siis treenimielessä). Usein kuntoutuksen voi aloittaa 1-2 viikon kuluessa leikkauksesta. HYPOXI paitsi poistaa nestettä stimuloimalla imusuoniston toimintaa, myös parantaa verenkiertoa leikatulla alueella.

Kysy lääkäriltäsi, milloin kuntoutus on hyvä aloittaa!

Asiakaskokemuksia

Hypoxilla on erittäin korkea suositusprosentti

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tulokset puhuvat puolestaan. Suomen ensimmäinen HYPOXI studio avasi ovensa vuonna 2010. Tällä hetkellä HYPOXI studioita on Suomessa lähes 30. Suomessa HYPOXI-jakson käyneitä on kymmeniä tuhansia.

Elina Gustafsson, nyrkkeilijä

Omat HYPOXI kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää…

Lue lisää

Kim Hirschovits, jääkiekkoilija

Käytän HYPOXI –pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.

Lue lisää

Henri Ojala, maastopyöräilijä

Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa…

Lue lisää

Ville Uusitalo, jääkiekkoilija

Mä aloitin Hypoxin viime keväänä ja huomasin heti ensimmäisen kerran jälkeen et palautuminen on huomattavasti nopeampaa kuin tavallinen palauttelu pyörällä tai hölkäten! Sen jälkeen olo…

Lue lisää

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja