fbpx

Asiakaskokemuksia

HYPOXI® auttoi Mariannen hermoston palautumis­ongelmiin ja runsaaseen nesteen kertymiseen

Kaikki eivät hakeudu Hypoxiin laihduttamis­mielessä. Tässä on Mariannen tarina.

  • Hermoston palautumisongelmat
  • Nesteen runsas kertyminen kaikkialle kehoon
  • Poikkeuksellisen herkästi tulevat lihaskivut treenien/liikunnan, jopa venyttelyn jälkeen
  • Vetämätön olo
  • Loputtomat ruoka-aine allergiat
  • Iho-oireet

Tässä vain pieni osa oireista, joita kannoin mukanani saatuani parin lähekkäin osuneen leikkauksen jälkipyykkinä erittäin ikävän autoimmuunireaktion kehooni. Suurimman osan oireista sain kuriin tiukalla autoimmuuni-ruokavaliolla, mutta miltei kahden vuoden päästä imunestekiertoni oli edelleen jumissa ja häiriintynyt leikkauslääkkeiden ja niistä aiheutuneen elimellisen ja hormonaalisen epätasapainon seurauksena, eikä paraneminen edistynyt toivotulla tavalla.

Muistin eräänä iltana tuttavani suositelleen hypoxia oman selviytymistarinansa jälkimaingeissa, ja löysinkin pari tutkimusartikkelia imunestekierron häiriintymisestä lääkkeiden aiheuttaman yliherkkyysreaktion seurauksena. Bookkasin heti ajan Hypoxi-Kirkkonummeen ja aloitin neljän viikon toipumismatkani.
Jo konsultaatiokerran jälkeen huomasin kuinka nesteet (ja imunesteessä jumissa olleet toksiinit ja kuonakertymät) lähtivät vihdoin liikkeelle, ja yleisoloni alkoi jakson aikana kerta kerralta (alun detox-kuvotuksen ja tuhansien pissareissujen) jälkeen hyvin nopeasti helpottaa!

Kahden viikon jälkeen pystyin jälleen aloittamaan jopa voima-/fysiikkatreenit (joista en pitkään voinut edes unelmoida fyysisesti muutoinkin rankan tanssinopettajan työni ohella) joista yllätyksekseni palauduin loistavasti ilman juuri minkäänlaisia lihaskipuja.

Nyt neljän viikon jakson jälkeen vointini on, hurjaa kyllä, erinomainen. Lähes kaikki jäljellejääneet oireet ovat helpottaneet, ja nimenomaan Hypoxin seurauksena.
Ja vaikkei painonpudotus ollut syyni hakeutua hypoxiin, kilojakin kiristyi pois vahingossa 2,5 kg ja senttejä yhteensä 17!

Joskus kertyvät kilot voivat olla merkki erilaisten myrkkyjen ja kehon itse tuottamien ylimääräisten hormonien kertymisestä kehoon, etenkin imunesteeseen.

Voin aivan käsi sydämellä sanoa Hypoxin olleen minun toipumistarinassani aivan valtavan iso tekijä, lifesafer. Ja toivon, että muutkin toksiinikuorman alle jääneet saavuttaisivat tämän tiedon mahdollisimman pian, jotta heidänkin toipumistarinansa voisi saada näin nopean käänteen!
Jokaisen. Euron. Arvoinen. Hoito.

Kiitos HYPOXI Kirkkonummi, kun autoitte pelastamaan urani ja terveyteni.

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja