fbpx

Asiakaskokemuksia

HYPOXI – ei pelkkää painonhallintaa

Olen 56-vuotias mies, jolla noin puolitoista vuotta sitten todettiin melko pahat kulumat polvissa ja nilkoissa. Ne alkoivat haitata jo normaalielämää – saati sitten urheilu harrastuksia.

Kokeilin lisäravinteita ja niistä olikin hiukan apua. Netistä löysin artikkelin koskien laihdutuksen apuna käytetyn Hypoxi-hoidon vaikutuksia myös palautumiseen ja soveltuvuudesta kuntoutumiseen esim. polvileikkauksesta.

Aluksi arvelutti; Hypoxi liitetään yleensä naisten laihdutukseen – otin yhteyttä Savonlinnan Hypoxi-studioon…menin kokeilemaan ja yllätys oli suuri – heti ensimmäisen kerran jälkeen tuntui kuin polvia ei olisikaan.

Niin hyvältä polvet eivät olleet tuntuneet moniin vuosiin. Huomasin myös etten alussa hikoillut kun kävin HYPOXIssa, nyt kun käyn niin hiki tulee paljon helpommin ja olo on virkeämpi, olen myös huomannut että kädet lämpeävät nopeammin, joten verenkierto on kyllä tehostunut myös käsissä.

Olen vuosien aikana kokeillut monenlaisia hoitoja ja kyllä itseensä kannattaa panostaa ja tämä on oikeasti auttanut. Hoitojakson jälkeen tilanne oli hyvä ja tarkoitus on jatkaa käyntejä tarpeen mukaan tulevaisuudessakin.

Senttejäkin lähti vyötäröltä reilusti jakson aikana, vaikka se ei ollut ykkösprioriteetti.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Timo, 56v, Savonlinna

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja