fbpx

Asiakaskokemuksia

Hypoxilla apua iän tuomiin haasteisiin

Olen 49- vuotias Satu Hietala Kuopiosta ja kaipasin apua keholle iän ja hormonien aiheuttamiin muutoksiin. Halusin testata hieman erilaista liikuntamuotoa ja suuntasin Kuopion HYPOXI-studiolle.

HYPOXI-laitteissa käytetään apuna ilmanpaineiden vaihtelua joka yhdistetään liikuntaan.

Olen ammatiltani geologi ja yli-ja alipaineen vaihtelu ovat minulle tuttuja käsitteitä. HYPOXI houkutti, koska se oli erilainen muoto liikkua.

Aloitin HYPOXI-yhdistelmäjaksolla

Jakson alussa minusta otettiin mitat ja käytiin läpi sopiva ruokavalio. Myös jakson aikana otettiin välimitat ja tsekattiin ruokailua. Puhuimme myös ohjaajan kanssa unen merkityksestä, koska juuri aloitusvaiheessa minulla oli aika stressaava jakso meneillään töiden ja opiskelujen puolesta. Ohjaaja kertoi myös, että elämän haasteet ja stressitaso vaikuttavat hormonitasapainoon ja näin myös rasva-aineenvaihduntaan.

Kävin HYPOXIssa vaikka joitakin vastoinkäymisiä jakson aikana olikin. Ensin loukkasin käteni ja sitten jalan hiukan myöhemmin. Pystyin kuitenkin harjoittelemaan, vaikka käsi olikin kipeä. Jalan vuoksi oli pidettävä vähän taukoa.

Vakuutuin tuloksista, joita HYPOXI sai aikaan jo muutamien viikkojen harjoittelun jälkeen. Ahkera ja säännöllinen harjoittelu toi toivottuja tuloksia, kun saatiin muutkin elämänalueet kontrolliin.
Harjoittelu, ruokavalio ja elämän tasapainottaminen ovat tuoneet toivottuja tuloksia. Iho kiinteytyi, paino laski ja keskivartalo kiinteytyi. Senttejä lähti yhteensä 26 cm ja paino tippui 5 kg, vaikka en ole isokokoinen alunalkaenkaan.

Ylimääräinen turvotus, joita hormonien aiheuttamat muutokset olivat aiheuttaneet oli poissa ja olo on kevyt ja hyvä. Vatsan seutu kiinteytyi.

Tulen jossakin vaiheessa taas uudelleen jaksolle! Se saa aikaan niin hyvää oloa ja mieltä.

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja