fbpx

Asiakaskokemuksia

Hypoxista apua ylimääräisen karistamiseen

Eletään alkavaa syksyä 2022 ja esikoinen on jo 9 kuukauden ikäinen.

Vanhempainvapaa on vaihtumassa hoitovapaaksi ja reilun parin kuukauden päästä on edessä paluu työelämään. Ylimääräistä painoa kuitenkin on edelleen hurjasti ja kroppa todella ”tukkoinen” lenkkeilystä ja kuntosalitreenistä huolimatta. Rauta-arvokin oli jo keväällä lähtenyt nousuun, joten sen vuoksi ei enää luulisi aineenvaihdunnan olevan jumissa. Mietin, mitäs nyt sitten avuksi ja muistin Hypoxin.

Olin jo kolme vuotta aikaisemmin tutustunut Hypoxi treenimuotoon, joten tiesin etukäteen mistä on kyse. Meni kuitenkin vielä muutama viikko ennen kuin kehtasin laittaa Turun studiolle sähköpostia, koska jouduin kysymään mahdollisuutta käydä treenillä lapsen kanssa.

Onneksi laitoin viestiä ja syyskuussa 2022 aloitin 12 kerran yhdistelmä jakson.

Neljän viikon aikana painoa tippui 5,4 kg ja senttejä tirisi pois ympäri kroppaa yhteensä 32,9 cm!

Tuli aika palata töihin laivalle, mutta sovin valmiiksi jatkavani ylläpito treenillä aina vapaajaksoillani (eli treeni noin kerran viikossa).

Voi vitsi miten hyvältä tuntui päästä ”kuplakylpyyn” ensimmäisen työjakson jälkeen. Turvonneet jalat saivat heti kyytiä!

Ja mikä parasta, ollessani ”kuplakylvyssä” tai pyöreilemässä lapsestani huolehdittiin sekä tsempattiin jopa kävelyharjoituksiin <3

Kirsikkana kakun päällä, ylläpidon aikana tirisi kropasta lisää yhteensä 14,2 cm 🙂

Muutos siis jatkui, vaikka välillä treeneissä tuli pidempikin tauko.

Eli yhteensä kolmen kuukauden aikana lähti hurjat 47,1 cm ja eniten tietysti vatsanseudulta (vyötärö -8,1 vatsa -8,4 ja alavatsa -10).

Otin myös inbody mittauksen loppuvuodesta ja seuraavan mittauksen ajattelin ottaa ennen kesää. Mielenkiinnolla odotan tuloksia ja ennen kaikkea sitä, että olen paremmin voiva äiti lapselleni. Matka siis jatkuu edelleen 🙂

Sanna, 36 vuotta, Turku

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja