fbpx

Asiakaskokemuksia

Kati sai HYPOXIsta apua unihäiriöihin

Minulla HYPOXI auttoi aamuyön heräilyyn. Se antoi mahdollisuuden liikkua ilman, että stressin kokonaiskuorma kasvoi niin suureksi, että kehon kierrokset katkoivat yöunia. Ja yllätyksekseni myös auttoi palautumisessa niin paljon, että ihan parikin kertaa viikossa auttoi nukkumaan paremmin.

Olen kohta 50-vuotias toimistotyötä tekevä nainen Kouvolasta. Työ on, niin kuin kaikilla, välillä stressaavaa ja päivien pituus vaihtelee. Kroppa menee ylikierroksille ja kierrosten purkaminen käy tilan pitkittyessä vaikeaksi.

Minulla ei ole koskaan ollut nukahtamisen kanssa ongelmia, nukahdan aina muutamassa minuutissa, mutta lyhytunisuus kroonistuu helposti. Stressi tekee aamuyön unista kevyempiä ja sitä kautta myös lyhyempiä. Herään ensin viideltä, sitten neljältä, kolmelta ja viimein kahdelta. Ja, kun herään, pään kelat lähtevät käyntiin enkä saa uudelleen unta. Ja tähän ei auta se, että menisin aikaisemmin nukkumaan, käyttäisin korvatulppia tai vähentäisin iltaisin ruutuaikaa.

Törmäsin HYPOXIin some-mainoksen kautta. Kävin syksyllä 2021 elämäni ensimmäisen HYPOXI-jakson kokeilumielessä ja hävitinkin yllätyksekseni ihan kivasti senttejä. Tavoitteenani oli silloin löytää stressin kanssa hyvin yhteen sopiva liikuntamuoto, jotta pääsisi liikkumaan, mutta kokonaiskuormitus olisi sopiva. Mutta kadonneita senttejä parempi huomio oli se, kuinka paljon HYPOXI vaikutti unen laatuun.

Hyvistä kokemuksista innostuneena, kävin keväällä 2022 toisen HYPOXI-jakson, jossa kertoja viikolle tuli vain yksi tai kaksi ja sekin jo riitti parantamaan unen laatua. Keho ei erittele stressin lähteitä, mutta alipainepuku yhdistettynä liikuntaan pakottaa kehon pysähtymään ja kuitenkin antaa aivolle liikunnan tuoman hyvänolontunteen. Huijausta siis, joka toimii! Vaikka oli kuormitusta työssä, pystyin silti liikkumaan ja nukuin hyvin. Ihan paras keino silloin, kun palautuminen on haastavaa ja stressimylly pyörii.

Kati, Kouvola

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja