fbpx

Asiakaskokemuksia

Merjan matka hyvinvointiin

Olin ollut jo pitkään kyllästynyt katsomaan peilistä itseäni. Kiloja oli kertynyt stressin ja epäsäännöllisen elämän vuoksi ja usean vuoden kortisonilääkitys pahensi oloani entisestään. Mitään nesteenpoistolääkkeitä ei saanut käyttää. Mikä siis neuvoksi?

Löysin netistä mielenkiintoisen tarinan Hypoxista. Jutussa kerrottiin Hypoxin rentouttavasta vaikutuksesta sekä vaikutuksesta kehon rasvan vähenemiseen, aineenvaihduntaan ja siitä painon laskuun. Tästä innostuneena googlasin Hypoxin ja löysin palvelun Klaukkalasta.

Kun konsultaatiossa kysyttiin, miksi tulen, vastasin tarvitsevani omaa aikaa. Pysäytyksen hektiseen arkeen. RENTOUTUSTA. Jo kokeilukerran jälkeen tiesin, että tätä tarvitsen. 20 minuuttia rentouttavaa kuplahoitoa ja sitten 30min rauhallista pyöräilyä matalalla sykkeellä. Oli muuten ihanaa ja tehokasta..

Olen oivaltanut, että hyvinvoinnissa on kyse ruokarytmistä, riittävästä nesteytyksestä, riittävästäa unesta ja tarvittavasta määrästä liikuntaa. Hypoxi antoi eväät näihin kaikkiin. Hoitojaksojen aloitus- ja loppumittaukset kertoivat myös, että kiloja ja senttejä olin myös karistanut kannoiltani. Saamani hyvän, energisen mielen lisäksi sain todeta, että vuosia piinannut sitkeä kantapääkipu katosi. Mahtavaa!

Voin suositella kaikille. Kiitos =)

Merja, 58 vuotta, Klaukkala

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja