fbpx

Asiakaskokemuksia

Minnamari vaikuttui luonnollisesta HYPOXI menetelmästä

Olen 35-vuotias kahden lapsen äiti & kirjanpitäjä Porvoosta. Harrastan mm. kuntosalia ja koiramme Romeon kanssa lenkkeilyä.

Kuulin Hypoxista ensi kertaa sosiaalisessa mediassa, kun eräs julkisuuden henkilö laittoi Instagramiinsa mittaustuloksensa. Mietin tuolloin, että tuota tulee kokeilla ja asia jäi sillä kertaa ns. ajatusmyssyyn. Kuitenkin omalla kohdallani varattuani vatsan alueen abdominoplastian muistin näkemäni mainoksen ja silloin aloin selvittää toden teolla mistä Hypoxissa on kyse. Pian olinkin Herttoniemen studiolla konsultaatiossa.

Hypoxilta odotin saavani jonkinasteista apua vatsan alueen rasvan poissaamiseksi sekä lisävahvistusta terveellisiin elämäntapoihin, sillä muutamaa vuotta aiemmin tehnyt elämäntapamuutoksen, jonka myötä rasvaa & painoa olin saanut karistettua, mutta tiettyihin kohtiin tarvitsin lisäapua. Hypoxin sivuilla on selkeät ohjeet jo etukäteen tutustuttaviksi, miten toimitaan ja siten tiesin jo etukäteen hieman mitä tuleva piti sisällään. Erityisesti itselleni oli tärkeää Hypoxin turvallisuus ja luonnollisuus. Kyseessä ei ole mikään ”poppakonsti” vaikka laitteet ovatkin erikoisen näköisiä.

Hypoxi -tehojakson tulokset olivat huimia, senttejä häipyi peräti 35. Pehmentynyt rasvakudos sai kiitosta myös kirurgilta, jonka mukaan rasva vain virtasi kudoksista pois toimenpiteen yhteydessä tehdyssä rasvaimussa. Kadonneiden senttien myötä olo oli kevyt ja Hypoxi tuntuu auttavan myös juuri ennen jakson alkua diagnosoidun IBS:n oireisiin. Olen sittemmin ottanut jaksoja useampia ja vaikka IBS nostaa välillä enemmän päätään hankaloittaen elämää, on Hypoxi selvästi auttanut tähän aineenvaihduntaa kiihdyttävän ja imukudosnestekiertoa parantavan ominaisuutensa kautta. Lisäksi Hypoxi on auttanut suuresti vatsan alueen toimenpiteestä parantumista ja kautta Hypoxi-matkani kaikki ystävälliseltä & asiantuntevalta henkilökunnalta saamani ohjeet ovat olleet mittaamattoman arvokkaita uuden elämäntavan ylläpitämisessä.

Minnamari, 35v
Porvoo/Herttoniemen HYPOXI Studio

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja