fbpx

Asiakaskokemuksia

Ville Uusitalo, jääkiekkoilija

Mä aloitin Hypoxin viime keväänä ja huomasin heti ensimmäisen kerran jälkeen et palautuminen on huomattavasti nopeampaa kuin tavallinen palauttelu pyörällä tai hölkäten! Sen jälkeen olo on heti todella hyvä! Voisin verrata sitä jopa tunnin kovaan hierontaan tai pitkään uimalenkkiin. Mekin pelataan kaudella noin 3 kertaa viikossa ja harjoituksia on 6 siihen päälle, niin joka paikkaan särkee ja kolottaa koko ajan!

Hypoxi laittaa painevaihteluineen kuonat ja maitohapot erittäin nopeasti liikkeelle! Joka kerran jälkeen mulla kolotus loppunut siihen paikkaan ja vaikka jalat tuntuvat saman päivän erittäin raskailta ja laiskoilta, niin aamulla kun herää ni tuntuu jo aamupalalla että tänään on ”lentokeli”. Meillä oheisharjoituksissa hypitään erittäin paljon ja mullakin hyppääjän polvi ja penikat kipeytyy normaalisti aika-ajoin, mutta kerran viikossa Hypoxi-palautus on auttanut ja en sen jälkeen kertaakaan oo joutunut jättämään mitään väliin!

Jos aikataulut antaisi periksi kävisin itse mielellään vähintään pari kertaa viikossa siellä! Sinne on niin kiva mennä kun paikka on kuin yksityinen sairaala ja siellä vastaanotto on erittäin ammattitaitoista ja oon saanu moneen avoimeen kysymykseen palautumisesta oivallisia vinkkejä jota toteutan Hypoxin ohella!

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja