fbpx

Asiakaskokemuksia

Ole rohkea ja uskalla kokeilla!

Yhtenä päivänä eteeni tuli instagramissa mainos: Hypoxi, ilmainen kokeilukerta. Mietin, että miksipä ei, olinhan päättänyt jo joulukuussa, että nyt teen totaalisen elämäntapamuutoksen.

Olin palkannut itselleni pt:n ja täynnä intoa. Miksi ei vauhdittaisi projektia jos siihen kerran annetaan mahdollisuus.

Kerroin kavereilleni avoimesti varaamastani ajasta ja sain kahdenlaisia kommentteja. Höpö höpö, ei tule auttamaan, pelkkää rahastusta ja You Go girl, hienoa!

Päätin etten lue minkäänlaisia kokemustarinoita etukäteen vaan menen paikalle avoimin mielin. Niinpä eräänä tammikuun iltapäivänä menin jännittyneenä Lahden Hypoxiin.

Minua oli ottamassa vastaan pirtein ja ystävällisin ikinä tapaamani ihminen ja jännitys oli tipotiessään. Rohkeasti sukellus pukuun ja olin jo tehnyt päätökseni, että tää on mun juttu, tää auttaa mua! ( Teen yleensä päätökseni tosi nopeesti)

Nyt olen sinnikkäästi käynyt yhdistelmähoidossa kohta kaikki 12 krt ja voin sanoa, että todella kannatti. Aluksi mitattiin tarkasti kehoni mitat ja kävin vaakassa.

Puolessa välissä hoitoja otettiin uudet mitat ja uskokaa tai älkää oli kehostani tippunut yhteensä 17,9 cm ja siitä vyötärön osuus huimat 6cm. Yllätyin, että hei täähän toimii.

Kävin sitkeästi 3 krt viikossa, viimeisellä viikolla 4 krt hoidoissa. Jotkut sanoo että on nautinto maata puvussa joka hieroo sinua. Mä en ehkä koe sitä niin. Mä menin koska olin päättänyt mennä, mä menin koska olin päättänyt että tästä saan avun vaihdevuosien tuomaan pahaan oloon, selluliittimyhkyröihin ja vääristyneeseen kehon kuvaani. Nyt voin sanoa, että se kannatti. Vuosiin en ole pystynyt katsomaan itseäni peilistä hymyillen, nyt pystyn. Vielä on matkaa omaan tavoitteeseeni mutta tästä sain hyvän lähdön kohti omaa unelmaani ja omaa hyvinvointiani.

Toki omia tuloksiani auttoi varmasti se, että harrastin silti kokoajan liikuntaa. Pahimmillaan mietin kello ja kalenteri kädessä miten ehdin kaiken. 3-vuorotyö, sali ja Hypoxit, ruokailu, kaverit ja parisuhde. Välillä omaan vuorokauteen olisi toivonut muutamia tunteja lisää. Aina ei ollut herkkua mennä yövuorosta suoraan salille ja siitä 3 tunniksi nukkumaan jotta ehtii iltapäivällä Hypoxiin ja ennen hoitoa syömään. Noudatin ruokailu ohjeita ja liikuntaohjeita silti kokoajan säntillisesti. Se kannatti. Nyt voin sanoa että oloni on hyvä, jaksan paremmin ja saliharjoitukset jatkuu tästä edespäinkin.

Ostin tavoitevaatteita salille. Ajattelin että kesällä mahdun niihin, mutta nyt on helmikuu ja ne sujahti mun päälle. Aikaisemmin jumppatrikoissa oli kokolappu XL ja nyt vihdoin koko M =) Kiloja ei juurikaan tämän kokemuksen aikana lähtenyt, mutta siitä en välitä, koska kokoajan rinnalla kulkee saliharjoitukset ,missä pyrkimyksenä saada hieman lihasta.

Olen ikuisesti kiitollinen hoidoista ja siitä että löysin myös elämääni ihmisen jota ajattelemalla saa jo virtaa kehoon. Olen varma, että jossain vaiheessa palaan vielä Hypoxin pariin, kiristelemään toivottavasti niitä viimeisiä kiloja ja senttejä.

Tämä oli minun tarinani ja kokemukseni ja voin suositella kaikille ehdottamasti!! Kiitos =)

Terveisin Ritu 47v Lahti

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja