fbpx

Asiakaskokemuksia

Sinille ei sovi raskas liikunta, joten HYPOXI auttoi kaventamaan vyötäröä ja silotti ihoa lempeästi

Olen 41-vuotias kolmen lapsen äiti Hyvinkäältä. Terveydellisistä syistä minulle kertyy helposti painoa ja sitä on vaikea saada pois. Terveys rajoittaa myös niin, että raskas liikunta ei tällä hetkellä ole sopiva vaihtoehto. Epätoivo meinasi iskeä, että mitä tässä nyt keksisi, kun kesä lähestyy, vyötärö on kadonnut ja reidet olivat selluliitista muhkuraiset, kuin perunapelto. Ei kauheasti houkutellut ajatus shortseista ja kesämekoista, mutta ei myöskään peittävät vaatteet kesähelteellä.

Olin aikoinaan Hyvinkään HYPOXI studion naapurissa työharjoittelussa ja silloin päädyin kokeilemaan ensimmäisen kerran HYPOXIa. Laitteet tuntuivat tehokkailta ja asiakkaat, joita siinä virtasi, näyttivät kaikki niin tyytyväisiltä tuloksiinsa. Niinpä päädyin nyt ottamaan yhteyttä Hyvinkään studion Virpiin ja pian olinkin alkukartoituksessa ja mittauksissa. Olivathan ne alkumitat kauheata katsottavaa, mutta motivaatio ja luotto HYPOXI.n tehoon olivat kovat.

Käynnit olivat mukavia, ensin 20 min. päikkärit ihopuvussa ja sitten 30 min polkeminen. Samalla pystyi tekemään omia juttuja puhelimella tai lukemaan juorulehtiä. Välillä juteltiin niitä näitä Virpin kanssa. Aina oli hyvä mieli tulla ja vielä parempi mieli lähtiessä. Ruokavalio HYPOXI jaksolla ei ollut mitään rakettitiedettä. Omat suosikkiruokani HYPOXI käynnin jälkeen oli kanasalaatti ja mansikkarahka. Ruokaohjeita oli helppo noudattaa.

Välimitat yllättivät positiivisesti ja se antoi vielä lisämotivaatiota jatkaa eteenpäin. Olin itse jo huomannut vyötärön kaventuneen ja mittauksissa Virpi sanoi, että iho näyttää hyvältä ja ”kappas” niinpäs muuten näyttikin ja ”perunapelto” oli jo hyvin tasoittunut. Miten voikin tulla hyvä mieli, kun seuraavalla kerralla Virpi tokaisi, että voidaankin vaihtaa pienempään vanteeseen.

Hyvällä tsempillä ja motivaatiolla mentiin kuuri loppuun. Sekin yllätti, et joko ne viikot menivät. Ihan liian nopeasti.

Päätin jatkaa vielä ylläpitojaksolle. Haluan pitää saavutetut tulokset ja jatkaa painonpudotusurakkaani. Pahin pelkoni painonpudotuksessa on, ettei iho kiinteydy ja pysy mukana. HYPOXI auttoi ihoa kiinteytymään ja voimaan paremmin ja senkin takia halusin vielä jatkaa. Enkä ole vielä valmis lähtemään studiolta, sinne on aina niin mukava mennä.

Voin suositella kaikille HYPOXIa, jotka sitä miettii

Sini, 35v, HYVINKÄÄ
Hyvinkään HYPOXI Studio

Varaa maksuton konsultaatio

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää laitekokeilun. Lue lisätietoja